Cautare

1875 de rezultate pentru "antena 1 pitesti accidente" (6.51 secunde)
Mai mult decat atat, bonele trebuie sa fie instruite pentru a acorda primul ajutor in cazul unor accidente. Ca si angajator, trebuie, de asemenea, sa va interesati daca e dispusa sa se ocupe si de curatenie sau de gatit (unii parinti doresc si acest lucru).
Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a aprobat mentinerea autorizatiei de practicare a asigurarii obligatorii de raspundere civila auto valabile de la 1 ianuarie 2007 pentru urmatoarele societati:
Beneficiarii ajutorului guvernamental De prevederile actului normativ pot sa beneficieze si persoane ramase fara adapost, in urma avarierii grave sau distrugerii locuintelor proprii, din cauza unor calamitati naturale sau unor dezastre sau accidente, dar si persoane si familii evacuate din locuinte situate in constructii expuse unui risc major.
"Cand vrei sa iti cumperi o masina second hand, nu stii istoria automobilului respectiv, daca a fost implicat in accidente, ce componente sunt uzate sau ce sisteme au nevoie de reparatii.
Populatia ar urma sa castige in plus 1,5 miliarde de euro, adica 1% din PIB. ... Contributiile sociale pentru pensii sunt de 9,5%, cele pentru somaj - de 1%, iar cele pentru sanatate - de 6,5%.
Daca ne comparam, folosind datele SwissRe si rapoartele CSA, observam ca in Polonia ele sunt la 900 de euro, in Ungaria la 1.190, in Austria 2.050, in Franta  2.800 si in Germania si Italia nivelul este de 3.200 de euro.O statistica inselatoare daca ea nu este corelata.
iConducerea Mittal Steel intentioneaza sa deruleze o serie de proiecte in domeniul protectiei muncii care au ca obiectiv principal reducerea numarului de accidente de munca si in special a celor mortale.
servicii asigurari pentru accidente - 4; servicii leasing financiar - 3; servicii postale - 3; servicii reparatii radio-tv - 2.
De asemenea, pentru a veni in sprijinul clientilor, BRD ofera la ora actuala pachete de servicii cum ar fi asigurari de viata si de accidente, accesul la un serviciu telefonic de legatura cu banca, internet banking si chiar un serviciu care permite efectuarea de tranzactii bancare direct de pe telefonul mobil, a adaugat Sandu.
Registrul Auto Roman (RAR), filiala Galati, este bombardat cu adrese din partea posturilor de Politie din judet sau din municipiu dupa ce proprietarii de motoscutere sint implicati in diverse accidente rutiere.
„Remuneratia directorilor obtinuta în temeiul contractului de mandat este asimilata salariului, din punctul de vedere al obligatiilor decurgând pentru director si societatea comerciala din legislatia privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale, inclusiv dreptul de asigurare pentru accidente de munca si boli profesionale, legislatia privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca, precum si din legislatia privind asigurarile de sanatate“, se spune în ordonanta.
„Remuneratia directorilor obtinuta în temeiul contractului de mandat este asimilata salariului, din punctul de vedere al obligatiilor decurgând pentru director si societatea comerciala din legislatia privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale, inclusiv dreptul de asigurare pentru accidente de munca si boli profesionale, legislatia privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca, precum si din legislatia privind asigurarile de sanatate“, se spune în ordonanta.
Potrivit datelor prezentate, in aceste prime sase luni, veniturile incasate la bugetul general consilidat (care includ accizele si TVA-ul incasat de Vama) sunt de peste 1.701 milioane lei.
De la 1 octombrie, toti cei care si-au cumparat scutere vor fi obligati sa plateasca asigurare de raspundere civila auto, adica RCA, anunta un post de televiziune de stiri.
Potrivit proiectului de act normativ, toate contributiile de asigurari ar urma sa fie platite la aceleasi venituri, începând cu 1 ianuarie 2008. ... În 2007, contributiile sociale platite de angajat cumuleaza 17%, fiind de 9,5% pentru pensii, 1% pentru somaj si 6,5% pentru sanatate.
La sedinta au participat toti membrii conducerii ArcelorMittal, fiecare director general din cadrul unitatilor siderurgice unde au avut loc accidente mortale de munca fiind nevoit sa dea explicatii privitoare la imprejurarile si cauzele care au condus la moartea salariatilor.
Asirom a afisat o pierdere de 5,3 milioane de lei (1,57 milioane de euro) în primele noua luni din 2007, în special din cauza daunelor platite pentru doua accidente produse la Oltchim.Asirom a înregistrat în primele noua luni din 2006 un profit net de 988.492 de lei.„Rezultatul este afectat temporar de faptul ca au fost avizate la Asirom doua daune majore ale asiguratului nostru Oltchim, care însumeaza peste opt milioane de euro“, a declarat directorul general al companiei, Boris Schneider, citat de NewsIn.El a adaugat ca aceste daune nu vor afecta foarte mult rezultatul financiar al companiei la finalul anului, deoarece o mare parte din suma urmeaza sa fie suportata de reasiguratorii Asirom.
Un exemplu in acest sens il reprezinta reducerea de la 0,5% la 0,4% a contributiilor la fondul pentru accidente de munca si boli profesionale, care, in opinia sindicalistilor, va arunca pe umerii angajatilor intreaga responsabilitate financiara pe care o implica un accident de munca.
Cetatenii sunt sfatuiti insa sa asigure stabilitatea mobilierului din apartament, pentru ca acesta se poate desprinde si crea accidente. Din pacate, in judet mai exista inca blocuri sensibile la actiunile seismice.
'Domnule, sunt mai multe masini, exista risc mai mare de accidente'. Si atunci trebuie sa te ocupi de asta: sa introduci reguli de prudenta, de circulatie, sa construiesti autostrazi.
google-analytics.com